Personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Hoddevik Onelink.no samler inn og behandler personopplysninger.

Personopplysninger vi samler inn

Når du handler på 3dvest.no trenger vi navn, adresse og e-post. Disse opplysningene er nødvendige for at kjøpet skal kunne gjennomføres. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i ti år i forbindelse med regnskapsføring, og eventuell garanti-/returhåndtering.

Behandling av personopplysninger

Vi bruker din ordreinformasjon hovedsakelig for å sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med status/endringer vedrørende din ordre samt kontakte deg dersom det er behov for det i henhold til din ordre. I tillegg benytter vi din ordreinformasjon samt din enhetsinformasjon (spesielt din IP-adresse) for å vurdere risiko for svindelforsøk/falske ordre, og for å optimalisere brukeropplevelsen på vår nettside.

I de tilfeller hvor vi også behandler personopplysninger for å sende deg nyhetsbrev eller informasjon om tilbud etc., gjøres dette kun når du har samtykket til det.

Vi benytter Google Analytics for å analysere hvordan besøkende bruker siden vår.

Du kan lese mer om hvordan Google behandler dine personopplysninger her . Du kan også forhindre at Google Analytics bruker informasjon om deg her .

Ved kortbetaling

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering. Velger du kort som betalingsmetode vil betalingsopplysninger og kortopplysninger bli delt med vår betalingsleverandør for kort: Paypal. Du kan lese mer om hvordan Paypal behandler personopplysninger her .

Hoddevik Onelink.no vil ikke dele, selge eller overføre dine personopplysninger til tredjeparter på andre måter enn det som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Dine data vil kunne deles hvis vi er rettslig forpliktet eller vi får ditt samtykke.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Hoddevik Onelink.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. 

Ønsker du at Hoddevik Onelink.no sletter dine opplysninger, du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av Hoddevik Onelink.no, eller du har spørsmål om personopplysninger kan du ta kontakt med oss på e-post: info@3dvest.no eller send brev til: Hoddevik Onelink.no, Gunnlafjellet 4, 5302 Strusshamn

Endringer 
Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert endringsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post

Sist endret: 12.06.2018