PLA (polylactic acid)

PLA (polylactic acid) er et populært 3D-printmateriale som brukes i mange 3D-printere. Det er en biokompatibel, biodegradabel og miljøvennlig plast som er laget av melkesyrebaserte råvarer, som for eksempel majsstivelse.

PLA har en lav smeltetemperatur og krever lite ventilasjon, noe som gjør det enkelt å bruke i hjemme- eller kontormiljøer. Det har også en høy detaljgjengivelse og et stort fargeutvalg.

Det finnes mange forskjellige typer PLA-filamenter på markedet, som kan variere i kvalitet, fleksibilitet og styrke. Det er viktig å velge et filament av god kvalitet for å sikre at 3D-printene dine blir vellykkede.

Det er også viktig å følge produsentens anbefalinger for trykk, temperatur og andre innstillinger for å sikre at 3D-printene dine blir så bra som mulig.

3Dvest.no selger PLA filamenter. Det er et godt valg for de som ønsker å kjøpe høykvalitets PLA filamenter til sin 3D-printer. De tilbyr et bredt utvalg av farger, og har et godt rykte for å levere kvalitetsprodukter til sine kunder.

PLA er et godt valg for de som ønsker å bruke et miljøvennlig materiale i 3D-printing, og det er et godt valg for nybegynnere som ønsker å prøve 3D-printing for første gang.

PLA kan bestilles som Galaxy filament og. Det betyr at det er glitter innbakt i filamentet som vist på bildet under.