PETG (polyethylenterephthalatglycolat)

PETG (polyethylenterephthalatglycolat) er et annet populært 3D-printmateriale som brukes i mange 3D-printere. Det er en type termoplast som kombinerer egenskapene til ABS og PLA, og det er kjent for sin styrke, fleksibilitet og motstand mot temperaturendringer.

PETG har en høyere smeltetemperatur enn PLA, men det har fortsatt lavere smeltetemperatur enn ABS. Det har også et bredt spekter av anvendelser, fra prototyping til endelige produkter.

Det finnes mange forskjellige typer PETG-filamenter på markedet, og det er viktig å velge et filament av god kvalitet for å sikre at 3D-printene dine blir vellykkede.

3Dvest.no selger PETG filamenter av høy kvalitet, og de tilbyr et bredt utvalg av farger, og har et godt rykte for å levere kvalitetsprodukter til sine kunder.

I sammenligning med PLA, har PETG litt høyere smeltetemperatur og kan kreve litt mer ventilasjon under printprosessen, men det gir bedre resultater når det gjelder styrke og fleksibilitet. Det er et godt valg for profesjonelle brukere som ønsker å lage mer avanserte 3D-print.