PA12 (polyamide 12)

PA12 (polyamide 12) er et robust 3D-printmateriale som brukes i mange 3D-printere. Det er en type termoplast som er kjent for sin høye styrke, stivhet og motstand mot temperaturendringer. Det er også kjent for sin evne til å motstå høye temperaturer og kjemikalier, noe som gjør det til et godt valg for å lage robuste og slitesterke objekter.

PA12 har også en høy smeltetemperatur og krever mer ventilasjon under printprosessen enn noen andre materialer.

Det finnes mange forskjellige typer PA12-filamenter på markedet, og det er viktig å velge et filament av god kvalitet for å sikre at 3D-printene dine blir vellykkede.

3Dvest.no selger PA12 filamenter av høy kvalitet, og de tilbyr et bredt utvalg av farger, og har et godt rykte for å levere kvalitetsprodukter til sine kunder.

PA12 filamenter er et godt valg for de som ønsker å lage robuste og slitesterke objekter som skal tåle høye temperaturer og kjemikalier. Det kan også være et godt valg for profesjonelle brukere som ønsker å lage avanserte 3D-print med robuste materialer.