HIPS (high impact polystyrene)

HIPS (high impact polystyrene) er et 3D-printmateriale som ligner på ABS, men det er lettere og mer fleksibelt. Det er en type termoplast som er kjent for sin god styrke og god formbarhet, noe som gjør det til et godt valg for å lage lettvektsdeler og objekter som skal tåle mye belastning.

HIPS har også en høy smeltetemperatur og krever mer ventilasjon under printprosessen enn noen andre materialer.

Det finnes mange forskjellige typer HIPS-filamenter på markedet, og det er viktig å velge et filament av god kvalitet for å sikre at 3D-printene dine blir vellykkede.

3Dvest.no selger HIPS filamenter av høy kvalitet, og de tilbyr et bredt utvalg av farger, og har et godt rykte for å levere kvalitetsprodukter til sine kunder.

HIPS filamenter er et godt valg for de som ønsker å lage lettvektsdeler og objekter som skal tåle mye belastning. Det kan også være et godt valg for profesjonelle brukere som ønsker å lage avanserte 3D-print med lettvektsmaterialer.